senior tennis Trainingsdagen

Op verschillende locaties in het land zullen in 2022 en 2023 trainingsdagen worden gehouden. Het doel van deze dagen is senior tennissers uit de regio met elkaar in contact te laten komen door samen te trainen. Tevens zullen senior tennissers uit andere delen van het land aanwezig zijn.

verschillende typen trainingsdagen

Bestaande initiatieven versterken

Er wordt op verschillende plekken in het land al regelmatig getraind en gespeeld door leeftijdsgenoten. STN wil deze initiatieven versterken door waar dit wenselijk en mogelijk is de groepen verder uit te breiden.

STN organiseert trainingsdagen gericht op het enkelspel

Onder leiding van een trainer zal er een dagdeel gericht getraind worden op het enkelspel. Tevens zullen er korte wedstrijden gespeeld worden om het geleerde in de praktijk te brengen. Deelname op basis van aanmelding en deelnemersbijdrage.

STN organiseert trainingsdagen gericht op het dubbelspel

Onder leiding van een trainer zal er een dagdeel gericht getraind worden op het dubbelspel. Tevens zullen er korte wedstrijden gespeeld worden om het geleerde in de praktijk te brengen. Deelname op basis van aanmelding en deelnemersbijdrage.

In aanloop naar de Nederlandse kampioenschappen 

Ter voorbereiding op de NK´s worden trainingsdagen georganiseerd die open staan voor alle deelnemers aan de NKS in de winter en in de zomer. Deelname op basis van aanmelding en deelnemersbijdrage.

in aanloop naar ITF toernooien in Nederland 

Ter voorbereiding op de ITF toernooien in Nederland worden trainingsdagen georganiseerd die open staan voor alle deelnemers aan de NKS in de winter en in de zomer. Deelname op basis van aanmelding en deelnemersbijdrage.

Heb je andere leuke ideeën, of wil je helpen trainingsdagen te organiseren, of training te geven? Graag! Laat het ons weten, info@seniortennisnederland.info.